Naser Khader: – Du er et svin!

31 10 2007

Så blev valgkampen for alvor underholdende!

Som flere blogs og medier i dag kan berette, så har Ny Alliances Naser Khader begået et verbalt overfald på SE&HØRs chefredaktør, Henrik Qvortrup. Når man bliver taget med fingrene i den kagedåse, som er at snyde ved at bruge sort arbejde, så er “du er et svin” åbenbart den bedste mod-argumentation, man som Ny Alliance-politiker kan finde frem. God underholdning men vel ikke specielt flatterende…

naser-khader_edit.jpg

Hør de to herrers samtale fra SE&HØRs hjemmeside, og følg med i sagen hos Uriasposten, der opdaterer løbende.

Reklamer

Handlinger

Information

5 responses

1 11 2007
arnt valsted

Henrik qvortrup er et meget lille meneske, og ud af en meget primitiv rase som man ikke må tage alvorlig.

Mvh. Arnt Valsted.

1 11 2007
UngerNu!

Jeg synes klart, at når man stiller op for Danmark med det klare mål at tvinge Pia Kjærsgaard af magten, så bør der gælde nogle helt andre regler, for Nasser, end der gør for alle andre partier og politikere!
Jeg kan da godt se, at hvis den historie var lavet om en politiker fra et hvert andet parti – eller stod i et andet medie – ville sagen have været en hel anden! Jeg synes bare ikke, at man bør påpege, hvis en politiker får udført sort arbejde eller gør noget ulovligt, når der er valgkamp. I hvert fald ikke Nasser!

Men fuck Se & Hør! Og Nasser er bare god! Keep up the hatred against Pia!

2 11 2007
Jeppe Plesner

Nu antager du jo så at Naser rent faktisk har begået noget ulovligt, hvad Se&Hør jo netop siger han IKKE har. Det viser hvordan et ubekræftet rygte pludselig kan forvandles til mange menneskers sandhed – lidt uhyggeligt ikke?
Hvis du vil deltage i den POLITISKE debat, så kan det for eksempel ske på http://www.fornyfyn.dk hvor de fynske folketingskandidater med Lars Kolind i spidsen debatterer og søger løsninger på VIRKELIGE problemer!

2 11 2007
ligegyldigt valgnyt

Kære Jeppe.

Tak for invitationen. Du taler om virkelige problemer, men i de her tider, hvor form er så vigtigt, kan det undre meget, at historien om Nasers sprogbrug over for HQ ikke fylder mere. Var det en anden partileder fra den borgerlige fløj, var der faldet brænde ned, men Naser er jo tilsyneladende en kæledægge blandt mange journalister og derved fredet. Det kan jeg love dig, han IKKE er på denne blog – hverken ham eller andre.

Hvis du læser beskrivelsen af denne blog, ville du vide, at sandheder bliver blandet med overdrivelser og humor – jeg ved godt, at Naser ikke er taget af skat i brug om sort arbejde – men i denne diskussion, der drejer sig om hans udbrud mod HQ, er det sorte arbejde efter min mening heller ikke særlig vigtigt. Og slet ikke en særlig underholdende vinkel… 😀

10 11 2007
Eik Corell

Hvis bare Khader havde gjordt det uden nogen kontekst så ville alle være enige — Han ER et svin. Men at Khader valgte at sige det lige på det tidspunkt er uheldigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: